Actueel

 In 2021 bestaat de galerie 20 jaar!

De galerie is na een vakantiesluiting weer geopend op zaterdagen van 12.00-18.00 uur en op afspraak. In het najaar hopen we het 20-jarig bestaan te vieren met een groepsexpositie van kunstenaars die eerder in de galerie hebben geëxposeerd.

In 2020 is de galerie gesloten geweest van half maart tot begin juli in verband met het COVID-19 virus.

Expositie van 1 juli t/m 15 augustus: Judith Zwaan:

Portretten in houtskool, pastelkrijt en acrylverf.

Een impressie:

Deze diashow vereist JavaScript.

Deze diashow vereist JavaScript.


In het weekend van 5 en 6 oktober 2019 organiseerden we voor de vijfde keer het tekenfestival The Big Draw in de Baarsjes. Lees meer op de website

FLYER


The Year of the Dog

evenementsfoto

Op 16 februari 2018 viert de oosterse wereld het Chinese nieuwjaar, het begin van het Jaar van de Hond. Een mooi moment om een ode te brengen aan onze trouwe viervoeters! lees meer

De expositie The Year of the Dog is dagelijks te zien in de etalage van Galerie Ei. Als je geïnteresseerd bent in een werk kun je vrijblijvend binnenlopen op de openingstijden van de galerie. Dat is naast vrijdag 16 februari iedere zaterdag van 12.00-18.00 uur.

Aan de expositie nemen vijf kunstenaars deel: Edith Brouwer, Merit Koops, Mariska Schomper, Svetlana Tiourina en Judith Zwaan. Zij werken in verschillende technieken en materialen: olieverf en acrylverf op doek, paneel of papier, linoleumsnede en papier-maché. Zij maken ook portretten van honden in opdracht, dus loop gerust binnen om te vragen naar de mogelijkheden.