Expositie Shine!

Shine!
9 november t/m 21 december 2013

17 november: Tweede bezoek IMC Weekendschool

Klik op een foto om door de galerie te bladeren en de foto’s op groot formaat te bekijken.

11 november: Sint Maarten

Op 11 november was de galerie geopend van 17.00-19.30 uur voor kinderen en ouders uit de buurt. Kinderen zongen Sint Maarten liedjes (waaronder enkele hele bijzondere, tweestemmig gezongen!) en gingen met hun lampionnen op de foto.

10 november: IMC Weekendschool op bezoek en studio sale Vered Terry

Op zondag 10 november kwam in de ochtend een groep kinderen van de IMC Weekendschool op bezoek in de galerie. Zij bekeken de expositie en kozen een favoriet kunstwerk uit. Op een ‘shine’ kaartje schreven zij het nummer van het kunstwerk en motiveerden zij hun keuze. Daarna kozen zij een tweede kunstwerk dat zij ook mooi vonden of juist niet en schreven op waarom of stelden een vraag aan de kunstenaar.

’s Middags was er in het atelier een studio sale van schilderijen van Vered Terry uit 2008, met een korting van 75% op de originele verkoopprijs. Vered was zelf aanwezig om haar werk toe te lichten. Kijk op de pagina atelier om haar werk te zien. Er zijn nog steeds werken te koop met korting!

 

9 november Opening expositie SHINE!

Op zaterdag 9 november om 17.00 werd de expositie SHINE! geopend. Singer-songwriter Swan zong drie prachtige liedjes, waarna de drie jongste bezoekers de openingshandeling verrichtten: het openscheuren van het afgeplakte raam. Later speelde Swan nog drie nummers. Hieronder een fragment, en foto’s van de opening:

Uitnodiging Shine